Het beste aanbod voor uw orthodontiepraktijk

Voor iedere patiŽnt de beste behandeling op maat ontwerpen, met als doel het creŽren van een mooie, stralende en zelfverzekerde glimlach: het streven van iedere orthodontist. Om dit doel te behalen heeft u niet alleen de best denkbare apparatuur en service nodig, maar ook een sfeervolle praktijk waar uw patiŽnten zich op hun gemak voelen. Met ruim 40 jaar ervaring weten we als geen ander wat

nodig is om uw praktijk zo optimaal mogelijk in te richten. Utrecht Dental biedt u:

  • Meest ruim assortiment A-merken voorhanden.
  • Volledige ontzorging bij (her)inrichting van uw praktijk
  • Complete turn-key praktijkinrichting en ontwerp
  • Landelijke servicedienst: binnen 4 tot 8 uur ter plekke bij storingen

Onderhoud, advies of praktijkinrichting? Kijk hoe wij u verder kunnen helpen.

Uw orthodontiepraktijk (her)inrichten?

Wanneer u uw praktijk gaat (her)inrichten is het belangrijk een sfeer te creŽren die u en uw patiŽnten prettig vinden. Tegelijkertijd is het van belang dat u efficiŽnt en ergonomisch kunt werken. Het inrichten van een praktijk is daarmee een uitdagend proces.

In de afgelopen 40 jaar hebben wij meer dan 1000 praktijken ingericht. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en de financiele risicoís bij en (her)inrichting groot zijn. Daarom zetten wij graag voor u onze kennis en ervaring in om u te adviseren

en te helpen bij het gehele proces: financiering, ontwerp van interieur, routing en wettelijke richtlijnen, verschillende (bouw)partijen aansturen, installatie, leren werken met nieuwe apparatuur en nog veel meer.

De adviseurs van Utrecht Dental helpen u graag bij het opstarten of het verder ontwikkelen van uw praktijk, met als doel het creŽren van een praktijk waar u prettig werkt en uw patiŽnten zich op hun gemak voelen. Utrecht Dental biedt u:

Ruim 40 jaar inrichtervaring
Volledige ontzorging
ISO 9001 gecertificeerd
Gratis 2D of 3D ontwerp

of lees meer over onze totaalinrichting

Geef uw praktijk een vertrouwde uitstraling

Hoe een patiŽnt een bezoek aan uw praktijk beleeft wordt steeds belangrijker. Wanneer u volwassenen of juist veel jongeren behandelt in uw praktijk is het belangrijk om een afweging te maken tussen rust, openheid en privacy. Een ontwerp waarbij entree, wachtkamer en behandelkamer zijn afgestemd geeft rust en vertrouwen waardoor uw patiŽnten zich al snel op hun gemak voelen.

Tegelijkertijd is het van belang dat de praktijk aansluit bij uw persoonlijke stijl. Utrecht Dental heeft al jaren ervaring met het ontwerpen van de perfecte orthodontiepraktijk, afgestemd op uw patiŽnt. Wij helpen u graag uw droompraktijk te realiseren.

Enkele orthodontiepraktijken die we hebben ingericht:

XQdent-Tandheelkunde en implantologie XQdent-Tandheelkunde en implantologie XQdent-Tandheelkunde en implantologie XQdent-Tandheelkunde en implantologie XQdent-Tandheelkunde en implantologie XQdent-Tandheelkunde en implantologie
Orthodontist Jongsma en Jongsma Den Helder Orthodontist Jongsma en Jongsma Den Helder Orthodontist Jongsma en Jongsma Den Helder Orthodontist Jongsma en Jongsma Den Helder Orthodontist Jongsma en Jongsma Den Helder Orthodontist Jongsma en Jongsma Den Helder Orthodontist Jongsma en Jongsma Den Helder Orthodontist Jongsma en Jongsma Den Helder Orthodontist Jongsma en Jongsma Den Helder
Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz
Tandartspraktijk Voorschoten (tandartspraktijkvoorschoten.nl) Tandarts: de heer Khedri Architect/bureau: Utrecht Dental in samenwerking met Partout DesignTandartspraktijk Voorschoten Tandartspraktijk Voorschoten (tandartspraktijkvoorschoten.nl) Tandarts: de heer Khedri Architect/bureau: Utrecht Dental in samenwerking met Partout DesignTandartspraktijk Voorschoten Tandartspraktijk Voorschoten (tandartspraktijkvoorschoten.nl) Tandarts: de heer Khedri Architect/bureau: Utrecht Dental in samenwerking met Partout DesignTandartspraktijk Voorschoten

of bekijk al onze referenties

Breed aanbod A-merken met de laagste prijsgarantie

Utrecht Dental heeft een breed assortiment aan producten van hoge kwaliteit voor het geven van professionele behandelingen en voor jarenlang werkplezier. Wij vinden voor u graag apparatuur die bij uw praktijk en uw manier van werken past.

Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de laagste prijsgarantie.

Tijdelijk of permanent? Vraag naar de aantrekkelijke koop-, lease- of huurmogelijkheden van onze apparatuur.

Behandeleenheden
RŲntgenapparatuur

Altijd op de hoogte!

Wilt u altijd up-to-date blijven van de nieuwste aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook.


Benieuwd hoe u kosten kunt besparen?

Om uw portemonnee te sparen bij de oplevering van uw praktijk werken wij net zo makkelijk samen met een aannemer, loodgieter, elektricien, interieurbouwer etc. uit uw netwerk als met een partij uit ons eigen netwerk. U geeft aan welke specialisten u in uw netwerk heeft en wij vullen dat aan met bij ons bekende en door ons beproefde partijen. Bij meerdere financiele opties bij de (her)inrichting van uw praktijk kunnen wij u het aantrekkelijkste voorstel presenteren.

Onze adviseurs denken ook graag met u mee over de optimale routing tussen u, uw patiŽnt en uw assistent zonder dat er hinder optreedt en u efficiŽnt kunt werken.

Wij helpen u ook graag kosten besparen bij de aankoop van uw apparatuur. Zo kunt u bij ons terecht voor tweedehands-, demo- en showroom modellen in ons Occasion Center en hebben wij regelmatig aanbiedingen op nieuwe apparatuur.

of lees meer over onze expertises