Het beste aanbod voor uw tandartspraktijk

Als tandarts streeft u ernaar het gebit van uw patiŽnt gezonder en mooier te maken door uitstekende tandheelkundige zorg te bieden. Daarvoor heeft u niet alleen de best denkbare apparatuur en service nodig, maar ook een sfeervolle praktijk waar uw patiŽnten zich op hun gemak voelen. Sinds 1974 weten wij hoe wij de behoeften van onze klanten kunnen vervullen voor elke situatie. Deze ervaring zetten we graag in voor u!

Utrecht Dental biedt u:

  • Volledige ontzorging bij (her)inrichting van uw praktijk
  • Laagste prijsgarantie op ons ruime assortiment A-merken
  • Complete turn-key praktijkinrichting en ontwerp
  • Landelijke servicedienst: binnen 4 tot 8 uur ter plekke bij storingen

Onderhoud, advies of praktijkinrichting? Kijk hoe wij u verder kunnen helpen.

Uw tandartspraktijk (her)inrichten?

Er komt heel wat kijken bij het (her)inrichten van uw praktijk. Financiering, ontwerp van interieur, routing en wettelijke richtlijnen, verschillende (bouw)partijen aansturen qua planning en budget, eventuele tijdelijke huisvesting, installatie, leren werken met nieuwe apparatuur en nog veel meer. En dat terwijl uw tijd kostbaar is en de financiŽle impact en het risico groot kunnen zijn. Utrecht Dental neemt graag alle zorg voor u uit handen.

Met ruim 40 jaar inrichtingservaring zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van praktijken waar u efficiŽnt en ergonomisch kunt werken met de juiste apparatuur en uitstraling. Dat begint bij uw idee, onze ondersteuning en onze totaalservice voor de inrichting van uw praktijk. De adviseurs van Utrecht Dental helpen u graag bij het opstarten of het verder ontwikkelen van uw praktijk, met als doel het creŽren van een praktijk waar u prettig werkt en uw patiŽnten zich op hun gemak voelen.

Ruim 40 jaar inrichtervaring
Volledige ontzorging
ISO 9001 gecertificeerd
Gratis 2D of 3D ontwerp

of lees meer over onze totaalinrichting

Hoe ziet uw droompraktijk er uit?

Hoe een patiŽnt een bezoek aan uw praktijk beleeft wordt steeds belangrijker. Omdat voor veel patiŽnten een bezoek aan de tandarts een spannende of stressvolle gebeurtenis kan zijn, wilt u het uw patiŽnt zo comfortabel mogelijk maken. Dat begint al in de wachtkamer: door een warme en vertrouwde omgeving te creŽren kunnen uw patiŽnten even tot rust komen en zo ontspannen mogelijk in de behandelstoel plaatsnemen.

Tegelijkertijd is het van belang dat de praktijk aansluit bij uw persoonlijke stijl. EfficiŽntie, ergonomie en hygiŽne zijn belangrijke afwegingen voor de inrichting van uw behandelconcept. Wij zetten onze ruime ervaring graag in om samen met u een belevenisvolle praktijk te realiseren.

Enkele tandartspraktijken die we hebben ingericht:

XQdent-Tandheelkunde en implantologie XQdent-Tandheelkunde en implantologie XQdent-Tandheelkunde en implantologie XQdent-Tandheelkunde en implantologie XQdent-Tandheelkunde en implantologie XQdent-Tandheelkunde en implantologie
Tandheelkunde Hattem Tandheelkunde Hattem
Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz Tandartspraktijk Yavuz
Tandartspraktijk Voorschoten (tandartspraktijkvoorschoten.nl) Tandarts: de heer Khedri Architect/bureau: Utrecht Dental in samenwerking met Partout DesignTandartspraktijk Voorschoten Tandartspraktijk Voorschoten (tandartspraktijkvoorschoten.nl) Tandarts: de heer Khedri Architect/bureau: Utrecht Dental in samenwerking met Partout DesignTandartspraktijk Voorschoten Tandartspraktijk Voorschoten (tandartspraktijkvoorschoten.nl) Tandarts: de heer Khedri Architect/bureau: Utrecht Dental in samenwerking met Partout DesignTandartspraktijk Voorschoten

of bekijk al onze referenties

De beste apparatuur met de laagste prijsgarantie

Wij vinden voor u graag apparatuur die bij uw praktijk en uw manier van werken past. Utrecht Dental heeft een breed assortiment aan producten van hoge kwaliteit voor het geven van professionele behandelingen.

U zult er jarenlang werkplezier van hebben. Ook bent u bij ons verzekerd van de laagste prijsgarantie. Tijdelijk of permanent? Vraag naar de aantrekkelijke koop-, lease- of huurmogelijkheden van onze apparatuur.

Behandeleenheden
Sterilisatie apparatuur
RŲntgenapparatuur

Aanbiedingen

Profiteer nog tot 1 januari van onze 50/50 deals! Wilt u altijd up-to-date blijven van de nieuwste aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Alle aanbiedingen van dit seizoen op nieuwe tandheelkundige apparatuur vindt u in onze brochure.

Faro Maia operatielamp
Durr Vistacam
Castellini C17


Benieuwd hoe u kosten kunt besparen?

Wij zijn graag open over onze prijzen en helpen u waar mogelijk kosten besparen. Zo kunt u bij ons naast nieuwe producten ook terecht voor tweedehands-, demo- en showroom modellen in ons Occasion Center. Naast kosten te besparen op producten kunnen we uw portemonnee sparen door u te begeleiden bij de financiering van uw apparatuur en verbouwing.

Wij berekenen voor u en bekijken samen met u financieel en fiscaal de meest aantrekkelijke financieringsvorm en beschikken over aantrekkelijke arrangementen bij diverse banken. Onze adviseurs helpen u ook graag bij het ontwikkelen van een routingplan om uiteindelijk efficiŽnter te kunnen werken.

of lees meer over onze expertises